Livet i radhuset

Det rullar på bra just nu. Jobb, utvecklingssamtal, barn, laga mat och helger avlöser varandra i ett ganska lagom tempo. Denna vecka har och kommer vara något tyngre dock. Mycket att hinna med. Sebastians 4-års dag på torsdag, inte minst. Den ska dessutom kombineras med avslutning på hans gymnastik tillsammans avtackning av fröknar.

På fredag kommer farfar på besök. Vi ska fixa det sista i vardagsrummet så att vi äntligen kan få upp bokhyllor och tavlor etc. Ännu ett besök i templet Bauhaus på fredag med andra ord…

I fredags fikade vi på framsidan med Sebbe och Eddie efter jobbet. Där i solen med en chokladboll i ena handen och ett glas jordgubbssaft i den andra kändes livet alldeles underbart. Visst hade vi en balkong på Månadsvägen, men det slår inte att sitta barfota på verandan, fika och bara njuta.

Jag kan avslöja att jag utvecklat en kärlek till vår kompost som jag är övertygad om är en han. Med jämna mellanrum går jag ut till ”han” och matar honom med diverse olika matrester. Att se, känna och framförallt lukta på den process som pågår därnere är mäktigt. Ska inom kort mejla den förra ägaren för att se när jag kan tömma ut färdig jord ur komposten. En utförlig rapport lär följa.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Hemmet, Jobb, Pappa, Personligt, Vardag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s