Körkort

Jag håller på att ta körkort. Ingen lek när man är 33 och har ett jobb och familj att ta hand om. Nästan varje gång jag traskar iväg till körskolan, eller ringer min blivande svärfar för att bestämma tid för övningskörning, tänker jag: fy sjutton vad detta hade varit enklare när jag var 18 och bodde hemma. Men gjort är gjort, och nu äger jag (tillsammans med Sanna) en Ford Escort från 97 (eller var det 96?). Vore väl bra löjligt om jag inte kunde få köra min egna bil?
Har övningskört nu sen i september 2006 och det har gått bra. Bytte dock körskollärare för drygt en månad sen och började då att göra massor med konstiga fel när vi övningskörde. Fick totalt hjärnsläpp i en cirkulationsplats och andra spännande saker. Kanske mycket psykologi och nervositet inblandat? Tror det, eftersom jag VET att jag kör bra.
Nu har jag faktiskt lyckats att klara av teorin och halkkörningen så om allt går som jag vill, kommer jag att ta körkortet innan sommarlovet. Ska träffa pappa idag, övningsköra lite och sen så får vi se hur vi går vidare.

Annonser

2 kommentarer

Filed under Personligt

2 responses to “Körkort

 1. Karin

  NU är du fast i bloggträsket… Får väl börja jag med, hotpriest.com eller nåt.

  K

 2. bigsis

  Jasssså du…
  Kul att läsa. Nu har jag 3 kompisar vars bloggar jag läser dagligen. ett bra sätt att lära känna varandra bättre, på ett vardagsplan. Getting down with Erik med andra ord!
  Puss på dig
  Och det skulle va kul om du återkopplade till vad dina elever tyckte om pjäsen.
  Puss från din blivande svägerska

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s